Kalács Sütőkeverék, Kenyérliszt 500g

Raktárkészlet: 284 db
Kalács Sütőkeverék, Kenyérliszt 500g

Néhány óra alatt friss kenyér?!

500 gr Sütőkeverék, Kenyérliszt= 750 gr friss kész kenyér

1000 gr Sütőkeverék, Kenyérliszt= 2x750 gr friss kész kenyér

Süssön kenyeret most minden eddignél egyszerűbben,
általában pár deci vízet adjon a keverékhez és mehet is a kenyérsütőgépbe, vagy  sütőben is elkészíthető!

Kínálatunkban jelenleg 12 féle prémium minőségű kenyérkeverék közül választhat,
ezek mindegyike minőségi alapanyagokból készül, nagyon finom és egészséges is!

Próbáld ki te is, ezzel garantáltan élvezetes lesz az étkezés!

Kiszerelés:
500g
Várható kiszállítás:
1-3 munkanap
Személyes átvétel Budaörsön (ingyenes):
1-3 munkanap
Kiszállítás:

Minimum rendelési összeg 2500 Ft

Felhasználhatóság:

5-8 hónap

690 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Vélemények
Elkészítés
Összetevők, Tápérték
Részletek

KenyérSütőkeverék, Kenyérliszteink, klasszikus kiszerelésben

 

 

Válassza ki kedvencét 12 rendkívül finom termékünk közül! Valamennyi kenyérSütőkeverék, Kenyérliszt egyszerűen feldolgozható automata kenyérsütőben, vagy hagyományos módon, sütőben.

 

Javaslatunk:

Kenyérsütő automatába öntsön bele 250 ml, meleg tejet, majd adjon hozzá 50 g vajat, 1 tojást és 1 csomag kenyérSütőkeverék, Kenyérlisztet.

Állítsa be a megfelelő programot, és hogy hány óra múlva szeretné a friss omlós kalácsot. Minden nap új élmény! Próbáljon ki több félét is!

 

Sütési utasítás sütőben:

1 csomag kenyérsütő keveréket 50 g vajat 1 tojást és 250 ml meleg (35 °C-os) tejet a dagasz-tóhoroggal először lassan, majd a legnagyobb megengedett fokozaton addig keverjük, amíg a tészta a tál széléről le nem válik. Ezután 30 percig betakarva pihentetjük.

Kenyér vagy kuglóf: tegyük a tésztát egy zsírozott kenyérsütő formába, vagy egy kuglóf formába.

Fonott kalács: a tésztát osszuk 3 részre, sodorjuk hengerekké és a hengereket fonjuk copfba, majd tegyük egy sütőpapírral borított tálcára.

Mazsolás zsemle: tegyünk 100 g mazsolát a tésztába, formáljuk ki a zsemléket majd tegyük azokat egy sütőpapírral borított tálcára.

Ezután betakarva, meleg helyen, 15-45 percig pihentetjük. A tészták felületét bekenjük vízzel, vagy esetleg tojássárgájával. Sütés: 180 °C-on (légkeverős sütőben 160 °C-on).

 

 

KenyérSütőkeverék, Kenyérliszteink 500 g-os és 1 kg-os kiszerelésben kaphatók.

Kalács

 

Tápérték, 100 g Kalács Sütőkeverék, Kenyérlisztre számítva

 

Energia:                  1477 kJ (348 kcal)                       Zsír:                                  0,9 g

Fehérje:                  10,8 g                                             ebből telített zsírsavak:     0,1 g

Szénhidrát:              72,3 g                                             Élelmi rost:                        3,9 g

ebből cukor:            10,9 g                                            Só:                                    0,36 g

 

Összetevők:          

Búzaliszt, cukor, szárazélesztő, jódozott só, csillagfürt liszt, természetes aromaanyag, lisztkezelő anyag (aszkorbinsav),

 

Az értékek a természetes anyagoknál szokásos mértékben ingadozhatnak.


Adatok
brand
Küchenmeister
gyártó
Küchenmeister
Arukereso.hu Export Kategória
liszt
Felhasználható

5-8 hónapig

Raktárkészlet
284 db
Cikkszám
312013_2
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Elkészítés

Sütési utasítás

 

500 g kenyérsütő keveréket, 250 ml langyos tejet (35°C-os), 50g vajat és 1 tojást kb. 10 perc alatt rugalmas tésztává gyúrunk. 30 percig betakarva pihentetjük. Kenyér vagy kuglóf: tegyük a tésztát zsírozott kenyérsütő, vagy kuglóf formába. Fonott kalács: harmadoljuk a tésztát, sodorjuk hengerekké, fonjuk copfba, végül tegyük sütőpapírral borított tálcára. Mazsolás zsemle: tegyünk 100 g mazsolát a tésztába, formázzuk meg a zsemléket és tegyük sütőpapírral borított tálcára. Sütemény: nyújtsuk ki a tésztát, tegyük zsírozott sütőtepsire, szorjunk rá gyümölcsöt, morzsatésztát, mandulát, fahéjas cukrot. Pihentessük betakarva meleg helyen 15-45 percig. A tészták felületét bekenjük vízzel, vagy esetleg tojássárgájával. Sütés 180°C-on (légkeverésesben 160°C-on)


Sütési idők:
Sütemény: 25-35 perc.
Kalács, kuglóf: 25-35 perc.
Zsemle: 10-15 perc.

 

Kenyérsütő automata használata esetén
Először öntsünk a kenyérsütő gép dagasztó edényébe 250 ml langyos tejet (35°C-os), 50g vajat és 1 tojást majd 1 csomag kenyérsütő keveréket. Indítsuk el a sütőprogramot (ne a teljes kiőrlésű kenyér programját).

Összetevők, Tápérték

Összetevők: Búzaliszt, cukor, szárazélesztő, jódozott só, csillagfürt liszt, természetes aromaanyag, lisztkezelő anyag (aszkorbinsav),

100 g szárított termékre számítva
Energia (kcal/kJ) 348/1477
Fehérje (g) 10,8
Szénhidrát (g) 72,3
ebből cukor (g) 10,9
Zsír (g) 0,9
ebből telített zsírsavak (g) 0,1
Élelmi rost (g) 3,9
Nátrium (g) 0,36

Webáruház készítés
aprohirdetesingyen.hu maxapro.hu