KenyérSütőkeverék, Kenyérliszteink, klasszikus kiszerelésben
Válassza ki kedvencét 12 rendkívül finom termékünk közül! Valamennyi kenyérSütőkeverék, Kenyérliszt egyszerűen feldolgozható automata kenyérsütőben, vagy hagyományos módon, sütőben.
Javaslatunk: Kenyérsütő automatába öntse bele a megadott mennyiségű langyos vízet (kb 3 dl). Tegye bele a kenyérSütőkeverék, Kenyérlisztet (Általában 500g).
Állítsa be a megfelelő programot, és hogy hány óra múlva szereté a friss kenyeret. Minden nap új élmény! Próbáljon ki több félét is!
KenyérSütőkeverék, Kenyérliszteink 500 g-os és 1 kg-os kiszerelésben kaphatók.
Tápérték, 100 g Ciabatta Sütőkeverék, Kenyérlisztre számítva
Energia: 1452 kJ (343 kcal) Zsír: 1,1 g
Fehérje: 12 g ebből telített zsírsavak: 0,2 g
Szénhidrát: 69 g Élelmi rost: 4,5 g
ebből cukor: 0,6 g Só: 1,8 g
Összetevők: Búzaliszt, szárított búzakovász (természetes úton fermentált búzaliszt), jódozott étkezési só, szárazélesztő, szőlőcukor, árpamaláta liszt, maláta extraktum (árpa, rozs), lisztkezelő anyag (aszkorbinsav).
Az értékek a természetes anyagoknál szokásos mértékben ingadozhatnak.
5-8 hónapig
Tápérték, 100 g Ciabatta sütőkeverékre számítva
Energia: 1452 kJ (343 kcal) Zsír: 1,1 g
Fehérje: 12 g ebből telített zsírsavak: 0,2 g
Szénhidrát: 69 g Élelmi rost: 4,5 g
ebből cukor: 0,6 g Só: 1,8 g
Összetevők: Búzaliszt, szárított búzakovász (természetes úton fermentált búzaliszt), jódozott étkezési só, szárazélesztő, szőlőcukor, árpamaláta liszt, maláta extraktum (árpa, rozs), lisztkezelő anyag (aszkorbinsav).
Az értékek a természetes anyagoknál szokásos mértékben ingadozhatnak.
Sütési utasítás
500 g kenyérsütő keveréket és 340 langyos vizet (vagy 1 kg kenyérsütő keveréket és 680 ml langyos vizet) valamint 1 evőkanál (illetve 2 evőkanál) olíva olajat adagolunk a készülékbe. A dagasztóhoroggal először lassan, majd a legnagyobb megengedett fokozaton addig keverjük, amíg a tészta a lapát széléről le nem válik. Ekkor a tésztát belisztezzük, és 30-60 percig pihentetjük.
A tésztából hosszúkás darabokat vágunk és egy bezsírozott sütőlapra helyezzük ezeket, vagy a teljes tésztamennyiséget egy szögletes formába töltjük. Lepénykenyér készítéséhez a tésztát egy sütőlapon laposra nyomjuk.
A tésztát ismét betakarjuk és 30-45 percig pihentetjük, míg a térfogata kétszeresére nem nő. Ezután a ciabatta kenyeret előmelegített sütőben, középre helyezve 220 °C-on (légkeverős sütőben 200 °C-on) megsütjük.
Sütési idők (500 g-os sütőkeveréknél):
12 db kis Ciabatta: 15-20 perc
1 db lepénykenyér: 23-30 perc
1 db szögletes kenyér: 30-40 perc
Kenyérsütő automata használata esetén
Először öntsünk a kenyérsütő gép dagasztó edényébe 300 ml, 20-25 °C-os vizet, majd ½ csomag kenyérsütő keveréket., és 1 evőkanál olíva olajat. Indítsuk el a sütőprogramot.
.
Allergének
A sütőkeverék tartalmazza:
glutén, élesztő.
A sütőkeverék tartalmazhatja:
Tojás, tej, szója, szezám, csillagfürt.
Sütési utasítás
500 g kenyérsütő keveréket és 340 langyos vizet (vagy 1 kg kenyérsütő keveréket és 680 ml langyos vizet) valamint 1 evőkanál (illetve 2 evőkanál) olíva olajat adagolunk a készülékbe. A dagasztóhoroggal először lassan, majd a legnagyobb megengedett fokozaton addig keverjük, amíg a tészta a lapát széléről le nem válik. Ekkor a tésztát belisztezzük, és 30-60 percig pihentetjük.
A tésztából hosszúkás darabokat vágunk és egy bezsírozott sütőlapra helyezzük ezeket, vagy a teljes tésztamennyiséget egy szögletes formába töltjük. Lepénykenyér készítéséhez a tésztát egy sütőlapon laposra nyomjuk.
A tésztát ismét betakarjuk és 30-45 percig pihentetjük, míg a térfogata kétszeresére nem nő. Ezután a ciabatta kenyeret előmelegített sütőben, középre helyezve 220 °C-on (légkeverős sütőben 200 °C-on) megsütjük.
Sütési idők (500 g-os sütőkeveréknél):
12 db kis Ciabatta: 15-20 perc
1 db lepénykenyér: 23-30 perc
1 db szögletes kenyér: 30-40 perc
Kenyérsütő automata használata esetén
Először öntsünk a kenyérsütő gép dagasztó edényébe 300 ml, 20-25 °C-os vizet, majd ½ csomag kenyérsütő keveréket., és 1 evőkanál olíva olajat. Indítsuk el a sütőprogramot.