Ciabatta Sütőkeverék, Kenyérliszt 500g

-29%
Raktárkészlet: 0 db
Ciabatta Sütőkeverék, Kenyérliszt 500g

Néhány óra alatt friss kenyér?!

500 gr Sütőkeverék, Kenyérliszt= 750 gr friss kész kenyér

1000 gr Sütőkeverék, Kenyérliszt= 2x750 gr friss kész kenyér

Süssön kenyeret most minden eddignél egyszerűbben,
általában pár deci vízet adjon a keverékhez és mehet is a kenyérsütőgépbe, vagy  sütőben is elkészíthető!

Kínálatunkban jelenleg 12 féle prémium minőségű kenyérkeverék közül választhat,
ezek mindegyike minőségi alapanyagokból készül, nagyon finom és egészséges is!

Próbáld ki te is, ezzel garantáltan élvezetes lesz az étkezés!


Vásárlói Vélemények:

Éva: ⭐⭐⭐⭐⭐

A fehérkenyérhez a víz mellett kell kis tejet adni és 10gr vajat, az eredményt képzeld el. Nálunk a család összeveszett ezen a kenyéren.

Zsuzsi: ⭐⭐⭐⭐⭐

A sokmagvas kenyér teljeskiőrlésű és nagyon finom. A fogyókúrámban is tökéletes. Reggel a friss kenyér illatára ébredni pedig nagyon jó! Zs

Réka: ⭐⭐⭐⭐⭐

Kipróbáltam a lisztkeveréket! Annyira egyszerű volt, mint amilyen finom! Kenyérsütő nélkül, simán sütőben sütöttem rozsos cipókat! Próbálja ki mindenki!!!

Várható kiszállítás:
1-3 munkanap
Személyes átvétel Budaörsön (ingyenes):
1-3 munkanap
Kiszállítás:

Minimum rendelési összeg 2500 Ft

Személyes átvétel:

Ingyenes,

minimum rendelési összeg nincs

Kiszerelés:
690 Ft
Akció: 490 Ft
Kezdete: 2021.09.15   A készlet erejéig!
Egységár: 980 Ft/kg
Nincs raktáron
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Vélemények
Összetevők, Tápérték
Allergének
Elkészítés
Részletek

KenyérSütőkeverék, Kenyérliszteink, klasszikus kiszerelésben

 

 

Válassza ki kedvencét 12 rendkívül finom termékünk közül! Valamennyi kenyérSütőkeverék, Kenyérliszt egyszerűen feldolgozható automata kenyérsütőben, vagy hagyományos módon, sütőben.

 

Javaslatunk: Kenyérsütő automatába öntse bele a megadott mennyiségű langyos vízet (kb 3 dl). Tegye bele a kenyérSütőkeverék, Kenyérlisztet (Általában 500g).

Állítsa be a megfelelő programot, és hogy hány óra múlva szereté a friss kenyeret. Minden nap új élmény! Próbáljon ki több félét is!

 

KenyérSütőkeverék, Kenyérliszteink 500 g-os és 1 kg-os kiszerelésben kaphatók.

Tápérték, 100 g Ciabatta Sütőkeverék, Kenyérlisztre számítva

 

Energia:                  1452 kJ  (343 kcal)                      Zsír:                                  1,1 g

Fehérje:                  12 g                                             ebből telített zsírsavak:     0,2 g

Szénhidrát:              69 g                                             Élelmi rost:                        4,5 g

ebből cukor:            0,6 g                                            Só:                                    1,8 g

 

Összetevők:           Búzaliszt, szárított búzakovász (természetes úton fermentált búzaliszt), jódozott étkezési só, szárazélesztő, szőlőcukor, árpamaláta liszt, maláta extraktum (árpa, rozs), lisztkezelő anyag (aszkorbinsav).

 

Az értékek a természetes anyagoknál szokásos mértékben ingadozhatnak.

 


Adatok
brand
Küchenmeister
gyártó
Küchenmeister
Arukereso.hu Export Kategória
liszt
Raktárkészlet
0 db
Cikkszám
312002_2
Tömeg
500 g/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Összetevők, Tápérték

Tápérték, 100 g Ciabatta sütőkeverékre számítva

 

Energia:                  1452 kJ  (343 kcal)                      Zsír:                                  1,1 g

Fehérje:                  12 g                                             ebből telített zsírsavak:     0,2 g

Szénhidrát:              69 g                                             Élelmi rost:                        4,5 g

ebből cukor:            0,6 g                                            Só:                                    1,8 g

 

Összetevők:           Búzaliszt, szárított búzakovász (természetes úton fermentált búzaliszt), jódozott étkezési só, szárazélesztő, szőlőcukor, árpamaláta liszt, maláta extraktum (árpa, rozs), lisztkezelő anyag (aszkorbinsav).

 

Az értékek a természetes anyagoknál szokásos mértékben ingadozhatnak.

Sütési utasítás

 

500 g kenyérsütő keveréket és 340 langyos vizet (vagy 1 kg kenyérsütő keveréket és 680 ml langyos vizet) valamint 1 evőkanál (illetve 2 evőkanál) olíva olajat adagolunk a készülékbe. A dagasztóhoroggal először lassan, majd a legnagyobb megengedett fokozaton addig keverjük, amíg a tészta a lapát széléről le nem válik. Ekkor a tésztát belisztezzük, és 30-60 percig pihentetjük.

A tésztából hosszúkás darabokat vágunk és egy bezsírozott sütőlapra helyezzük ezeket, vagy a teljes tésztamennyiséget egy szögletes formába töltjük. Lepénykenyér készítéséhez a tésztát egy sütőlapon laposra nyomjuk.

A tésztát ismét betakarjuk és 30-45 percig pihentetjük, míg a térfogata kétszeresére nem nő. Ezután a ciabatta kenyeret előmelegített sütőben, középre helyezve 220 °C-on (légkeverős sütőben 200 °C-on) megsütjük.

 

 

Sütési idők (500 g-os sütőkeveréknél):

 

12 db kis Ciabatta: 15-20 perc

1 db lepénykenyér: 23-30 perc

1 db szögletes kenyér: 30-40 perc

 

 

Kenyérsütő automata használata esetén

 

Először öntsünk a kenyérsütő gép dagasztó edényébe 300 ml, 20-25 °C-os vizet, majd ½ csomag kenyérsütő keveréket., és 1 evőkanál olíva olajat. Indítsuk el a sütőprogramot.

.

Allergének

Allergének

 

A sütőkeverék tartalmazza:

glutén, élesztő. 

A sütőkeverék tartalmazhatja:

Tojás, tej, szója, szezám, csillagfürt.

Elkészítés

Sütési utasítás

 

500 g kenyérsütő keveréket és 340 langyos vizet (vagy 1 kg kenyérsütő keveréket és 680 ml langyos vizet) valamint 1 evőkanál (illetve 2 evőkanál) olíva olajat adagolunk a készülékbe. A dagasztóhoroggal először lassan, majd a legnagyobb megengedett fokozaton addig keverjük, amíg a tészta a lapát széléről le nem válik. Ekkor a tésztát belisztezzük, és 30-60 percig pihentetjük.

A tésztából hosszúkás darabokat vágunk és egy bezsírozott sütőlapra helyezzük ezeket, vagy a teljes tésztamennyiséget egy szögletes formába töltjük. Lepénykenyér készítéséhez a tésztát egy sütőlapon laposra nyomjuk.

A tésztát ismét betakarjuk és 30-45 percig pihentetjük, míg a térfogata kétszeresére nem nő. Ezután a ciabatta kenyeret előmelegített sütőben, középre helyezve 220 °C-on (légkeverős sütőben 200 °C-on) megsütjük.

 

 

Sütési idők (500 g-os sütőkeveréknél):

 

12 db kis Ciabatta: 15-20 perc

1 db lepénykenyér: 23-30 perc

1 db szögletes kenyér: 30-40 perc

 

 

Kenyérsütő automata használata esetén

 

Először öntsünk a kenyérsütő gép dagasztó edényébe 300 ml, 20-25 °C-os vizet, majd ½ csomag kenyérsütő keveréket., és 1 evőkanál olíva olajat. Indítsuk el a sütőprogramot.

Webáruház készítés
aprohirdetesingyen.hu maxapro.hu