KenyérSütőkeverék, Kenyérliszteink, klasszikus kiszerelésben
Örömmel jelentjük, hogy elkészült a fehérkenyér kenyérsütő keverékünk.
Válassza ki kedvencét a többféle rendkívül finom termékünk közül! Valamennyi kenyérSütőkeverék, Kenyérliszt egyszerűen feldolgozható automata kenyérsütőben, vagy hagyományos módon, sütőben.
KenyérSütőkeverék, Kenyérliszteink jelenleg 1 kg-os kiszerelésben kaphatók.
Fehérkenyér
Tápérték, 100 g Fehérkenyér Sütőkeverék, Kenyérlisztre számítva
Átlagos tápérték 100 g termékben |
|
Energia |
1430 kJ / 347 kcal |
Zsír amelyből telített zsírsavak
|
1,1 g 0,13 g |
Szénhidrát amelyből cukrok
|
66,4 g 1,5 g |
Rost |
4,1 g |
Fehérje |
13,2 g |
Só |
1,88 g |
Összetevők: búzaliszt, étkezési só, szárított élesztő, cukor, porított kovász (rozs őrlemények), vitális búzaglutén, búzamaláta őrlemény, enzimek (búza), lisztkezelő szer: aszkorbinsav.
Az értékek a természetes anyagoknál szokásos mértékben ingadozhatnak.
5-8 hónapig
Fehérkenyér
Tápérték, 100 g Teljes kiőrlésű kenyér sütőkeverékre számítva
Energia |
1430 kJ / 347 kcal |
Zsír amelyből telített zsírsavak
|
1,1 g 0,13 g |
Szénhidrát amelyből cukrok
|
66,4 g 1,5 g |
Rost |
4,1 g |
Fehérje |
13,2 g |
Só |
1,88 g |
Összetevők: búzaliszt, étkezési só, szárított élesztő, cukor, porított kovász (rozs őrlemények), vitális búzaglutén, búzamaláta őrlemény, enzimek (búza), lisztkezelő szer: aszkorbinsav.
Az értékek a természetes anyagoknál szokásos mértékben ingadozhatnak.
Allergének
A sütőkeverék tartalmazza:
glutén, élesztő.
A sütőkeverék tojást, tejet, szóját, szezámot, diót is feldolgozó üzemben készült.
Felhasználási javaslat sütőben sütéshez:
500 gr keveréket (1/2 csomag) és 160 ml langyos (kb. 24°C-os) vizet + 160 ml langyos (kb. 24°C-os) tejet és 10 gr vajat/margarint rugalmas tésztává gyúrunk keverő géppel kb. 10 perc alatt, előbb alacsony, majd később magasabb fokozaton. (Kézi dagasztás esetén ez az idő valamivel hoszabb lehet). Ha 1kg-ból sütünk, ahhoz 320 ml víz+320 ml tej és 20gr vaj/margarin kell. 20 percig betakarva pihentetjük. Formázzuk sütőpapírral bevont sütőlapra vagy egy zsírozott szögletes sütőformába töltjük. Kb. 60 percig 30-40°C-os hőmérsékleten kelesztjük. Sütés előtt a tészta felületét vízzel bekenjük, és előmelegített sütőben 210°C-on sütjük kb. 40 percig ízlés szerint, 1 kg lisztkeverék esetén, kb. 65 percig.
Felhasználási javaslat kenyérsütőgéphez:
Egy kb. 750g súlyú kenyérhez:
Öntsünk a kenyérsütőtartályába 160 ml hideg (kb. 18°C-os) vizet + 160 ml hideg (kb. 18°C-os) tejet és 10 gr vajat/margarint), majd tegyünk bele 500 gramm (1/2 csomag) kenyérsütő keveréket. Válassza a kenyérsütő gépen az alap programot.