Kérdése van? Hívjon minket! +36704282393

Kosár

Szállítási díj kompenzáció!

10000 Ft feletti (Figyelem! Az összeghatárok a levont kedvezményekkel, szállítási költség nélkül értendők! ) Kenyér sütőkeverék vásárlása esetén - 1 kilót adunk szálítási díj kompenzációként! Így a szállítási díjból a megtakarítás: 1290 Ft

A kosár frissitése után az oldal alján választhatja ki ajándékát, szállítási díj kompenzációját!

 

Kiszállításnál a minimum rendelési összeg 2390 Ft! 

 

Ha valamilyen kedvezményt vagy ajándékot nem tud igénybe venni, adja le rendelését és írja be a megjegyzésbe a hibát, vagy hívja az alábbi telefonszámot: 06 70 428 2393

Nincs termék a kosárban! Vásárláshoz kattintson ide!

Elkényelmesedett társadalmunkban oda jutottunk, hogy gyorsfutárral hozatjuk a gyorsételeket, melyeket gyorsan fogyasztunk, hogy gyorsan tudjuk tovább végezni fontosnak vélt feladatunkat. 

A napok elrohannak úgy, hogy elfelejtünk ízeket érezni, illatokat beszippantani, szemlélni a teremtett környezetet, élni!

Kikoptak társadalmunkból a természetes élet mozdulatai, eltűnőben van az étel elkészítésének öröme, s együtt elfogyasztásának eufóriája. 

A "frisshazikenyer.hu" kezdeményezése fékezi a fentebb jelzett, korszellem által diktált, az emberi lénytől alapvetően idegen életritmust. Termékeivel a modern világ korszerű technológiáin keresztül juttatja el az emberi szervezet számára nélkülözhetetlen energiát úgy, hogy azoknak összetétele, mind a szénhidrát-igény, mind az emésztés számára fontos szempontoknak is megfelelnek. Örömmel ajánlom mindazoknak, akik vissza akarják állítani életükben az "igényes alapanyagokból - igényes ételek - igényes együttlét" filozófiáját! 


Dr Szabó András

belgyógyász, háziorvos

Testreszabó Klub