Kosár

5000 Ft feletti (a levont kedvezményekkel és szállítási költség nélkül kalkulált, a szállítás nem díjtalan!) Kenyér sütőkeverék vásárlása esetén - fél kilót adunk ajándékba!

10000 Ft feletti (a levont kedvezményekkel és szállítási költség nélkül kalkulált, a szállítás nem díjtalan!) Kenyér sütőkeverék vásárlása esetén - 1 kilót adunk ajándékba!

A kosár frissitése után az oldal alján választhatja ki ajándékát!

A Tavaszi Bevásárló Akció ideje alatt ajándék termék nem választható! Részletek

Kiszállításnál a minimum rendelési összeg 2500 Ft! 

 

Ha valamilyen kedvezményt vagy ajándékot nem tud igénybe venni, adja le rendelését és írja be a megjegyzésbe a hibát, vagy hívja az alábbi telefonszámot: 06 70 428 2393


Nincs termék a kosárban!

Rohanó életvitelünk olyan korszakba repített bennünket, ahol a gyorsaság gyakran életminőségünk színvonalának romlásával jár együtt. A fogyasztói társadalom tömegtermelése sajnos számos alkalommal eredményezett silány minőséget az élelmiszeriparban is. A termékek állagának javítása, s a profit növelése érdekében tett lépések olyan adalékanyagok megjelenéséhez vezettek, melyeknek egészségünkre gyakorolt hatásai egyelőre beláthatatlanok.

Ebben az időszakban okos döntés olyan élelmiszer-forrásokat felfedezni, amelyek összetétele természetes és átlátható, s ezeket otthonunkban alkalmazva saját kezünkbe vehetjük egészséges étkezésünk szabályozását.

Ilyen kezdeményezés a frisshazikenyer.hu által forgalmazott, egészséges összetételű termékcsalád és metódus, mely a modern technológia segítségével visszacsempészi a régmúlt idők, friss kenyérillatú otthon-élményét. Orvosként örömmel támogatom és ajánlom szolgáltatásukat!

Dr Szabó András

belgyógyász, háziorvos

Testreszabó Klub

aprohirdetesingyen.hu maxapro.hu simplepay_hu_v2 A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.