KenyérSütőkeverék, Kenyérliszteink, klasszikus kiszerelésben
Örömmel jelentjük, hogy elkészült az 1kg-os Kalács sütőkeverékünk, amely széleskörű felhasználhatósága miatt vált méltán népszerűvé vásárlóink körében.
Válassza ki kedvencét 12 rendkívül finom termékünk közül! Valamennyi kenyérSütőkeverék, Kenyérliszt egyszerűen feldolgozható automata kenyérsütőben, vagy hagyományos módon, sütőben.
Javaslatunk: Kenyérsütő automatába öntse bele a megadott mennyiségű langyos vízet (kb 3 dl). Tegye bele a kenyér sütőkeveréket, kenyérlisztet (Általában 500g).
Állítsa be a megfelelő programot, és hogy hány óra múlva szereté a friss kenyeret. Minden nap új élmény! Próbáljon ki több félét is!
KenyérSütőkeverék, Kenyérliszteink 500 g-os és 1 kg-os kiszerelésben kaphatók.
Kalács
Javaslatunk:
Kenyérsütő automatába öntsön bele 250 ml, meleg tejet, majd adjon hozzá 50 g vajat, 1 tojást és fél csomag (500gr kenyér) Kalács Sütőkeveréket
Állítsa be a megfelelő programot, és hogy hány óra múlva szeretné a friss omlós kalácsot. Minden nap új élmény! Próbáljon ki több félét is!
Sütési utasítás sütőben: Fél csomag kenyérsütő keveréket 50 g vajat 1 tojást és 250 ml meleg (35 °C-os) tejet a dagasz-tóhoroggal először lassan, majd a legnagyobb megengedett fokozaton addig keverjük, amíg a tészta a tál széléről le nem válik. Ezután 30 percig betakarva pihentetjük.
Kenyér vagy kuglóf: tegyük a tésztát egy zsírozott kenyérsütő formába, vagy egy kuglóf formába.
Fonott kalács: a tésztát osszuk 3 részre, sodorjuk hengerekké és a hengereket fonjuk copfba, majd tegyük egy sütőpapírral borított tálcára.
Mazsolás zsemle: tegyünk 100 g mazsolát a tésztába, formáljuk ki a zsemléket majd tegyük azokat egy sütőpapírral borított tálcára.
Ezután betakarva, meleg helyen, 15-45 percig pihentetjük. A tészták felületét bekenjük vízzel, vagy esetleg tojássárgájával. Sütés: 180 °C-on (légkeverős sütőben 160 °C-on).
Kalács
Tápérték, 100 g Kalács Sütőkeverék, Kenyérlisztre számítva
Energia |
1448 kJ / 344 kcal |
Zsír amelyből telített zsírsavak
|
1 g 0,5 g |
Szénhidrát amelyből cukrok
|
72,3 g 11,1 g |
Rost |
1,5 g |
Fehérje |
9,5 g |
Só |
0,55 g |
Számított értékek a specifikációk és receptúra alapján |
Összetevők: búzaliszt (BL-55), cukor, szárított élesztő, étkezési só, enzimek (glutént tartalmaz).
Az értékek a természetes anyagoknál szokásos mértékben ingadozhatnak.
5-8 hónapig
Kalács
Tápérték, 100 g Kalács sütőkeverékre számítva
Energia |
1428 kJ / 346 kcal |
Zsír amelyből telített zsírsavak
|
1,1 g 0,13 g |
Szénhidrát amelyből cukrok
|
66 g 1,2 g |
Rost |
4,2 g |
Fehérje |
13,4 g |
Só |
1,88 g |
Energia |
1448 kJ / 344 kcal |
Zsír amelyből telített zsírsavak
|
1 g 0,5 g |
Szénhidrát amelyből cukrok
|
72,3 g 11,1 g |
Rost |
1,5 g |
Fehérje |
9,5 g |
Só |
0,55 g |
Számított értékek a specifikációk és receptúra alapján |
Összetevők: búzaliszt (BL-55), cukor, szárított élesztő, étkezési só, enzimek (glutént tartalmaz).
Az értékek a természetes anyagoknál szokásos mértékben ingadozhatnak.
Allergének
A sütőkeverék tartalmazza:
glutén, élesztő.
A sütőkeverék tartalmazhatja:
Tojás, tej, szója, szezám, csillagfürt.
Felhasználási javaslat kenyérsütőgéphez:
Egy kb. 750g súlyú kalácshoz:
Kenyérsütő automatába öntsön bele 250 ml, meleg tejet, majd adjon hozzá 50 g vajat, 1 tojást és fél csomag Kalács Sütőkeverék, Kenyérlisztet.
Állítsa be a megfelelő programot, és hogy hány óra múlva szeretné a friss omlós kalácsot. Minden nap új élmény! Próbáljon ki több félét is!
Sütési utasítás sütőben:
Fél csomag kenyérsütő keveréket 50 g vajat 1 tojást és 250 ml meleg (35 °C-os) tejet a dagasz-tóhoroggal először lassan, majd a legnagyobb megengedett fokozaton addig keverjük, amíg a tészta a tál széléről le nem válik. Ezután 30 percig betakarva pihentetjük.
Kenyér vagy kuglóf: tegyük a tésztát egy zsírozott kenyérsütő formába, vagy egy kuglóf formába.
Fonott kalács: a tésztát osszuk 3 részre, sodorjuk hengerekké és a hengereket fonjuk copfba, majd tegyük egy sütőpapírral borított tálcára.
Mazsolás zsemle: tegyünk 100 g mazsolát a tésztába, formáljuk ki a zsemléket majd tegyük azokat egy sütőpapírral borított tálcára.
Ezután betakarva, meleg helyen, 15-45 percig pihentetjük. A tészták felületét bekenjük vízzel, vagy esetleg tojássárgájával. Sütés: 180 °C-on (légkeverős sütőben 160 °C-on).