Kalács Sütőkeverék, Kenyérliszt 1kg

Raktárkészlet: 251 db
Kalács Sütőkeverék, Kenyérliszt 1kg
Kalács Sütőkeverék, Kenyérliszt 1kg
Kalács Sütőkeverék, Kenyérliszt 1kg
Kalács Sütőkeverék, Kenyérliszt 1kg

Néhány óra alatt friss kenyér?!

500 gr Sütőkeverék, Kenyérliszt= 750 gr friss kész kenyér

1000 gr Sütőkeverék, Kenyérliszt= 2x750 gr friss kész kenyér

Süssön kenyeret most minden eddignél egyszerűbben,
általában pár deci vízet adjon a keverékhez és mehet is a kenyérsütőgépbe, vagy  sütőben is elkészíthető!

Kínálatunkban jelenleg 12 féle prémium minőségű kenyérkeverék közül választhat,
ezek mindegyike minőségi alapanyagokból készül, nagyon finom és egészséges is!

Próbáld ki te is, ezzel garantáltan élvezetes lesz az étkezés!

1kg
1-7 munkanap

Minimum rendelési összeg 2500 Ft

 

5-8 hónap

Vásárlóinktól kapott értékeléseket és a sütőkeverékből elkészült kenyér képek lentebb a "Vélemények" lapfülre kattintva megtekinthetők.

1 290 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Részletek
Adatok
Vélemények
Összetevők, Tápérték
Allergének
Elkészítés
Részletek

KenyérSütőkeverék, Kenyérliszteink, klasszikus kiszerelésben

 

Örömmel jelentjük, hogy elkészült az 1kg-os Kalács sütőkeverékünk, amely széleskörű felhasználhatósága miatt vált méltán népszerűvé vásárlóink körében.

Válassza ki kedvencét 12 rendkívül finom termékünk közül! Valamennyi kenyérSütőkeverék, Kenyérliszt egyszerűen feldolgozható automata kenyérsütőben, vagy hagyományos módon, sütőben.

 

Javaslatunk: Kenyérsütő automatába öntse bele a megadott mennyiségű langyos vízet (kb 3 dl). Tegye bele a kenyér sütőkeveréket, kenyérlisztet (Általában 500g).

Állítsa be a megfelelő programot, és hogy hány óra múlva szereté a friss kenyeret. Minden nap új élmény! Próbáljon ki több félét is!

 

KenyérSütőkeverék, Kenyérliszteink 500 g-os és 1 kg-os kiszerelésben kaphatók.

 

Kalács

Javaslatunk:

Kenyérsütő automatába öntsön bele 250 ml, meleg tejet, majd adjon hozzá 50 g vajat, 1 tojást és fél csomag (500gr kenyér) Kalács Sütőkeveréket

Állítsa be a megfelelő programot, és hogy hány óra múlva szeretné a friss omlós kalácsot. Minden nap új élmény! Próbáljon ki több félét is!

 

Sütési utasítás sütőben: Fél csomag kenyérsütő keveréket 50 g vajat 1 tojást és 250 ml meleg (35 °C-os) tejet a dagasz-tóhoroggal először lassan, majd a legnagyobb megengedett fokozaton addig keverjük, amíg a tészta a tál széléről le nem válik. Ezután 30 percig betakarva pihentetjük.

Kenyér vagy kuglóf: tegyük a tésztát egy zsírozott kenyérsütő formába, vagy egy kuglóf formába.

Fonott kalács: a tésztát osszuk 3 részre, sodorjuk hengerekké és a hengereket fonjuk copfba, majd tegyük egy sütőpapírral borított tálcára.

Mazsolás zsemle: tegyünk 100 g mazsolát a tésztába, formáljuk ki a zsemléket majd tegyük azokat egy sütőpapírral borított tálcára.

Ezután betakarva, meleg helyen, 15-45 percig pihentetjük. A tészták felületét bekenjük vízzel, vagy esetleg tojássárgájával. Sütés: 180 °C-on (légkeverős sütőben 160 °C-on).

Kalács

 

Tápérték, 100 g Kalács Sütőkeverék, Kenyérlisztre számítva

 

Energia

1448 kJ / 344 kcal

Zsír

amelyből

telített zsírsavak

 

1 g

0,5 g

Szénhidrát

amelyből

cukrok

 

72,3 g

11,1 g

Rost

1,5 g

Fehérje

9,5 g

0,55 g

Számított értékek a specifikációk és receptúra alapján

 

Összetevők: búzaliszt (BL-55), cukor, szárított élesztő, étkezési só, enzimek (glutént tartalmaz).

 

Az értékek a természetes anyagoknál szokásos mértékben ingadozhatnak.

Adatok
brand
Happy Bread
gyártó
Friss házikenyér
Arukereso.hu Export Kategória
liszt
Felhasználható

5-8 hónapig

teszt

Raktárkészlet
251 db
Cikkszám
312024
Tömeg
1 kg/db
Vélemények
Átlagos értékelés:
( 4,9 )
2024.04.26 09:24
 - Bátky Ildikó
Profi módon használható, még laikusok is csodákat alkotnak vele. Imádom.
Képek:
Kalács Sütőkeverék, Kenyérliszt 1kg
2024.04.22 10:14
 - Szabóné Barna Erzsébet
Nagyon jó termékek, imádok vele sütni!
Képek:
Kalács Sütőkeverék, Kenyérliszt 1kg
2024.04.07 12:28
 - Révész István
Én eddig a fehér kenyér a kovászos és a kalács lisztkeveréket próbáltam ki . Szerintem ezek mind tökéletesek. Most csináltam a kalács lisztkeverékből kenyérlángost az íze és az állaga is kiváló lett. Kiválóan viszonyul a kenyér és a feltét íz viszonya és az állaga is jó .
Képek:
Kalács Sütőkeverék, Kenyérliszt 1kg
Kalács Sütőkeverék, Kenyérliszt 1kg
2024.04.03 16:53
 - Szuróczki Mária
Nagyon meg vagyok elégedve, szép nagyra meg kel. Íze állaga tökéletes! Nekem jobban be vált mint az előző liszt keverékek!
2024.03.27 10:17
 - Dr. Szabó Tamád
Lenyűgöző eredményt kaptam. Könnyű, finom, natúr kalács készült. A későbbiekben ehhez próbálok adni aszalt gyümölcsöt, mazsolát, csoki csipszet
Képek:
Kalács Sütőkeverék, Kenyérliszt 1kg
Kalács Sütőkeverék, Kenyérliszt 1kg
Kalács Sütőkeverék, Kenyérliszt 1kg
Összetevők, Tápérték

Kalács

 

 

Tápérték, 100 g Kalács sütőkeverékre számítva

 

Energia

1428 kJ / 346 kcal

Zsír

amelyből

telített zsírsavak

 

1,1 g

0,13 g

Szénhidrát

amelyből

cukrok

 

66 g

1,2 g

Rost

4,2 g

Fehérje

13,4 g

1,88 g

Energia

1448 kJ / 344 kcal

Zsír

amelyből

telített zsírsavak

 

1 g

0,5 g

Szénhidrát

amelyből

cukrok

 

72,3 g

11,1 g

Rost

1,5 g

Fehérje

9,5 g

0,55 g

Számított értékek a specifikációk és receptúra alapján

 

 

Összetevők: búzaliszt (BL-55), cukor, szárított élesztő, étkezési só, enzimek (glutént tartalmaz).

 

Az értékek a természetes anyagoknál szokásos mértékben ingadozhatnak.

Allergének

Allergének

 

A sütőkeverék tartalmazza:

glutén, élesztő. 

A sütőkeverék tartalmazhatja:

Tojás, tej, szója, szezám, csillagfürt.

Elkészítés

Felhasználási javaslat kenyérsütőgéphez:

Egy kb. 750g súlyú kalácshoz:

Kenyérsütő automatába öntsön bele 250 ml, meleg tejet, majd adjon hozzá 50 g vajat, 1 tojást és fél csomag Kalács Sütőkeverék, Kenyérlisztet.

Állítsa be a megfelelő programot, és hogy hány óra múlva szeretné a friss omlós kalácsot. Minden nap új élmény! Próbáljon ki több félét is!

 

Sütési utasítás sütőben:

Fél csomag kenyérsütő keveréket 50 g vajat 1 tojást és 250 ml meleg (35 °C-os) tejet a dagasz-tóhoroggal először lassan, majd a legnagyobb megengedett fokozaton addig keverjük, amíg a tészta a tál széléről le nem válik. Ezután 30 percig betakarva pihentetjük.

Kenyér vagy kuglóf: tegyük a tésztát egy zsírozott kenyérsütő formába, vagy egy kuglóf formába.

Fonott kalács: a tésztát osszuk 3 részre, sodorjuk hengerekké és a hengereket fonjuk copfba, majd tegyük egy sütőpapírral borított tálcára.

Mazsolás zsemle: tegyünk 100 g mazsolát a tésztába, formáljuk ki a zsemléket majd tegyük azokat egy sütőpapírral borított tálcára.

Ezután betakarva, meleg helyen, 15-45 percig pihentetjük. A tészták felületét bekenjük vízzel, vagy esetleg tojássárgájával. Sütés: 180 °C-on (légkeverős sütőben 160 °C-on).

 

 

aprohirdetesingyen.hu maxapro.hu simplepay_hu_v2 A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.