KenyérSütőkeverék, Kenyérliszteink, klasszikus kiszerelésben
Örömmel jelentjük, hogy elkészült a parasztkenyér kenyérsütő keverékünk.
Válassza ki kedvencét a többféle rendkívül finom termékünk közül! Valamennyi kenyérSütőkeverék, Kenyérliszt egyszerűen feldolgozható automata kenyérsütőben, vagy hagyományos módon, sütőben.
Javaslatunk: Kenyérsütő automatába öntse bele a megadott mennyiségű langyos vízet (kb 3 dl). Tegye bele a kenyérSütőkeverék, Kenyérlisztet (Általában 500g).
Állítsa be a megfelelő programot, és hogy hány óra múlva szereté a friss kenyeret. Minden nap új élmény! Próbáljon ki több félét is!
KenyérSütőkeverék, Kenyérliszteink jelenleg 1 kg-os kiszerelésben kaphatók.
Parasztkenyér
Tápérték, 100 g Parasztkenyér Sütőkeverék, Kenyérlisztre számítva
Energia |
1419 kJ / 339 kcal |
Zsír amelyből telített zsírsavak
|
1,12 g 0,32 g |
Szénhidrát amelyből cukrok
|
67 g 1,5 g |
Rost |
4,1 g |
Fehérje |
17 g |
Só |
1,8 g |
Számított értékek a specifikációk és receptúra alapján |
Összetevők: Búzaliszt, rozsliszt, étkezési só, szárított élesztő, vitális búzaglutén, cukor, porított kovász (rozsőrlemények), enzimek (glutén), búzamaláta őrlemény, lisztkezelő szer: aszkorbinsav
Az értékek a természetes anyagoknál szokásos mértékben ingadozhatnak.
5-8 hónapig
Parasztkenyér
Tápérték, 100 g Teljes kiőrlésű kenyér sütőkeverékre számítva
Energia |
1419 kJ / 339 kcal |
Zsír amelyből telített zsírsavak
|
1,12 g 0,32 g |
Szénhidrát amelyből cukrok
|
67 g 1,5 g |
Rost |
4,1 g |
Fehérje |
17 g |
Só |
1,8 g |
Számított értékek a specifikációk és receptúra alapján |
Összetevők: Búzaliszt, rozsliszt, étkezési só, szárított élesztő, vitális búzaglutén, cukor, porított kovász (rozsőrlemények), enzimek (glutén), búzamaláta őrlemény, lisztkezelő szer: aszkorbinsav
Az értékek a természetes anyagoknál szokásos mértékben ingadozhatnak.
Allergének
A sütőkeverék tartalmazza:
glutén, élesztő.
A sütőkeverék tojást, tejet, szóját, szezámot, diót is feldolgozó üzemben készült.
Felhasználási javaslat sütőben sütéshez:
500 gr keveréket (1/2 csomag) és 320 ml !hideg! (kb. 18°C-os) vízet rugalmas tésztává gyúrunk keverő géppel kb. 10 perc alatt, előbb alacsony, majd később magasabb fokozaton. (Kézi dagasztás esetén ez az idő valamivel hoszabb lehet). Ha 1kg-ból sütünk, ahhoz 630 ml víz kell. 20 percig betakarva pihentetjük. Formázzuk sütőpapírral bevont sütőlapra vagy egy zsírozott szögletes sütőformába töltjük. Kb. 60 percig 30-40°C-os hőmérsékleten kelesztjük. Sütés előtt a tészta felületét vízzel bekenjük, és előmelegített sütőben 200°C-on sütjük kb. 35 percig ízlés szerint, 1 kg lisztkeverék esetén, kb. 60 percig.
Felhasználási javaslat kenyérsütőgéphez:
Egy kb. 700g súlyú kenyérhez:
Öntsünk a kenyérsütőtartályába 320 ml !hideg! vizet (kb. 18°C-os), majd tegyen bele 500 gramm (1/2 csomag) kenyérsütő keveréket. Válassza a kenyérsütő gépen a francia programot.