KenyérSütőkeverék, Kenyérliszteink, klasszikus kiszerelésben
Örömmel jelentjük, hogy elkészült a Teljeskiőrlésű kenyérsütő keverékünk.
Teljeskiőrlésű kenyér
Tápérték, 100 g teljeskiőrlésűt kenyér Sütőkeverék, Kenyérlisztre számítva
Átlagos tápérték tartalom 100 g termékben |
|
Energia |
1430 KJ / 339,5 Kcal |
Zsír Amelyből telített zsírsavak |
2,58 g |
Szénhidrát amelyből cukrok |
60,2 g |
Rost |
7,1g |
Fehérje |
15,1 g |
Só |
1,57 g |
Összetevők: Teljeskiőrlésű búzaliszt 67%, búzaliszt, búzaglutén, teljeskiőrlésű rozsliszt 5%, búzakeményítő, zabpehely, búzamaláta őrlemény, étkezési só, porított kovász (rozsőrlemények), szárított élesztő, pörkölt őrölt árpa, rozsmaláta por, lisztkezelő szer: aszkorbinsav, enzimek (búza).
A termék nem tartalmaz genetikailag módosított összetevőt.
A keverék glutént, tojást, szóját, tejet, diót, szezámmagot feldolgozó üzemben készült.
Az értékek a természetes anyagoknál szokásos mértékben ingadozhatnak.
4-6 hónapig
Teljeskiőrlésű kenyér
Tápérték, 100 g teljeskiőrlésű kenyér Sütőkeverék, Kenyérlisztre számítva
Átlagos tápérték tartalom 100 g termékben |
|
Energia |
1430 KJ / 339,5 Kcal |
Zsír Amelyből telített zsírsavak |
2,58 g |
Szénhidrát amelyből cukrok |
60,2 g |
Rost |
7,1g |
Fehérje |
15,1 g |
Só |
1,57 g |
Összetevők: Teljeskiőrlésű búzaliszt 67%, búzaliszt, búzaglutén, teljeskiőrlésű rozsliszt 5%, búzakeményítő, zabpehely, búzamaláta őrlemény, étkezési só, porított kovász (rozsőrlemények), szárított élesztő, pörkölt őrölt árpa, rozsmaláta por, lisztkezelő szer(aszkorbinsav), enzimek (búza).
A termék nem tartalmaz genetikailag módosított összetevőt.
A keverék glutént, tojást, szóját, tejet, diót, szezámmagot feldolgozó üzemben készült.
Az értékek a természetes anyagoknál szokásos mértékben ingadozhatnak.
A keverék glutént, tojást, szóját, tejet, diót, szezámmagot feldolgozó üzemben készült.
Felhasználási javaslat sütőben sütéshez:
500 gr keveréket (1/2 csomag) és 360 ml !hideg! vízet rugalmas tésztává gyúrunk keverő géppel 10 perc alatt, előbb alacsony, majd később magasabb fokozaton. (Kézi dagasztás esetén ez az idő valamivel hoszabb lehet). 30 percig betakarva pihentetjük. Sütőpapírral bevont sütőlapra vagy egy zsírozott szögletes sütőformába töltjük. Kb. 40 percig 30-40°C-os hőmérsékleten kelesztjük. Sütés előtt a tészta felületét vízzel bekenjük, és 200°C-on előmelegített sütőben 180°C-on sütjükkb. 40 percig, 1kg esetén 55-60 percig.
Felhasználási javaslat kenyérsütőgéphez:
Egy kb. 760g súlyú kenyérhez:
Öntsünk a kenyérsütőtartályába 360 ml !hideg! vizet, majd tegyünk bele 500 gramm (1/2 csomag) kenyérsütő keveréket. Válasszuk a kenyérsütő gépen az alap vagy francia programot.